Organiziranost podjetja

Skupino družb Tobačna Ljubljana sestavljajo tri sodobna in dinamična trgovska podjetja

Družbe skupine Tobačna Ljubljana so del četrte največje svetovne tobačne družbe Imperial Brands PLC.

Vizija in cilji družb skupine Tobačne Ljubljana so jasni in natančno opredeljeni, pot, ki smo jo začrtali, pa ambiciozna in dinamična: V naslednjih petih letih je Skupina Tobačna vodilno podjetje na področju trženja tobačnih izdelkov, največji distributer za izdelke široke potrošnje s poudarkom na prodajni in marketinški podpori blagovnim znamkam, katere zastopa ter največji in najboljši trgovec v segmentu trafik in kioskov na slovenskem tržišču.

V spremljajočem visoko konkurenčnem okolju želimo zadovoljiti potrošnike, zagotoviti dobiček lastnikom in omogočati dobre delovne pogoje za zaposlene. Premišljena poslovna strategija in zavzeto delo usposobljenih ter motiviranih zaposlenih pa omogočata, da nas rezultati dela uvrščajo med najbolj uspešna podjetja v Sloveniji.

Tobačna Ljubljana, d.o.o.

Tobačna Ljubljana je sodobno trgovsko podjetje, ki trži in prodaja cigarete in druge tobačne proizvode iz portfelja družbe Imperial Tobacco.

V okviru družbe Imperial Brands PLC je Tobačna Ljubljana odgovorna za slovensko tržišče. Naš asortima vsebuje širok izbor cigaret in ostalih tobačnih izdelkov: cigarete Davidoff, West, Boss, Gauloises Blondes, Jade, Simple West, Filter 57, tobak za tubiranje West, tobak za zvijanje Drum in Golden Virginia ter papirčke in filtre za zvijanje cigaret Rizla.

Zagovarjamo stališče, da je uporaba tobačnih izdelkov stvar osebne izbire informiranega odraslega potrošnika.

Tobačna Ljubljana ima v Sloveniji dve hčerinski družbi, podjetji Tobačna Grosist  in Tobačna 3DVA.

Tobačna Grosist, d.o.o.

Podjetje Tobačna Grosist je bilo ustanovljeno leta 1991 in je danes eden izmed največjih veletrgovcev in distributerjev v Sloveniji, ki ima v svojem prodajnem asortimaju poleg tobačnih izdelkov tudi preko 3000 drugih netobačnih artiklov.

Več informacij o naših storitvah in blagovnih znamkah, ki jih zastopamo najdete na www.tobacna-grosist.si.

Tobačna 3DVA, d.o.o.

Podjetje Tobačna 3DVA je bilo ustanovljeno leta 1997. Ima lastno mrežo prodajnih mest organizirano po franšiznem sistemu in se lahko pohvali s kar 200 prodajnimi mesti po vsej Sloveniji.

Več informacij o naših storitvah in izdelkih, ki so na voljo na prodajnih mestih, najdete na www.trafika3dva.si.